Skrattirriterande

Nu har jag ätit Tacos, Mums! Idag har vi härjat på skolan, det var kul! Zandra bötte ner en keps på toan, å vi har algits med pinnar å töntat på. Inte så värst mogna, men nog hade vi kul iaf! ;) Zandra kan också vara en riktig buse haha!
Sen har jag varit med Sunkan å Jeppe å kollat på en lägenhet hon får i morgon å sen har vi lulla omkring på stan. Jag köpte ett linne också. Sen har vi typ suttit utanför grillen å svamlat. Jag har beslutsångest för fredagen! Jag vet inte riktigt om jag ska fara på klassfesten eller inte.. Men men det är ju bara tisdag än så länge. Meeen jag vet inte riktigt.. Sunkan gav mig beslutsångest som fan! Hum hum..

Nååja, lär väl märkas vad som händer å fötter.. Nu ska jag ta å göra nåt. Vettefan vad, är trött som jag vet inte vad.. Försov mig lite idag. Jag hade typ 20min på mig att snabbsminka mig, hitta nå kläder, äta frukost å borsta tänderna å springa iväg till bussen å frysa arslet av mig.


Måndag

Och måndagar suger.
Nu har jag varit duktig å äntligen sorterat lite bilder på mobilen! Nu har jag inte över 400bilder på en mapp utan bara kring 170. Så nu har jag lite plats på minneskortet. Fast istället så är datorn full av bilderöverallt..
Lite flumdag haha! Jag å Zandra har slagits med pinnar å folk trodde typ att vi var ovänner på riktigt å så vi började typ"slåss". Så smällde hon till mig med en pinne tvärs över arlset å det gjorde ont som fan så jag slet tag i hennes hår å tryckte ner hennes skalle. Alla såg lite chockade ut å då kunde vi inte hålla tillbaka asgarvet haha. Det var ganska kulförutom att nån filmade, fan också om domlägger ut det!

Har varit vakens en typ halv sex i morse för att Sunkans hund Loka har härjat under sängen.. Kliat sig, rullat runt å snarkat.. Blev lite stressigt i morse så det blev ingen frukost utan bara att skynda skynda till bussen!
Nu ska jag int göra ett skit. Typ, slöa.Lider av matkoma!

Kenta - Goda tiden


Vinpimplare

Helgen har jag tillbringat i pålänge! Har varit med Sunkan hela helgen medans Jeppe är borta. For hem idag å fixade lite grejjer å snart ska jag åka in till stan med Mats å sen blir det pålänge igen. Vi har inte gjort så mkt i helgen, ätit middag å druckit vin haha. Var ut till en stuga i fredags å bastade å slarvade bort min tröjja. Och det var svin mörkt på vägen hem! Helt svart å inte en enda lyktstolpe! Å ganska långt å gå faktiskt. Så mitt i allt säger Sunkan, Du vet väl varför det kallas för björnholmen? Panik?! Jotack! :p

Nu sitter jag å surar. Allt går som rakt åt helvete. Inte så kul..
Å på ondsag börjar det där.. Jobbigt, men skönt att det äntligen kommer igång!

Säg bara hej!!

Alltså lite jävla fort tiden går! Det är redan helg igen, typ. Hallå, det var ju nyss jag klättrade på höbalarna i pålänge..? Nää bara en vecka sen tydligen.
I morgon ska jag dock till pålänge igen. Ska fara till Sunkan å hålla henne sällskap när Jeppe skulle till luleå. Å sen på lördag får vi se. Kanske skulle hitta på nåt med Zandra. På måndag flyttar hon till Näsbyn, hon är typ överlycklig haha!

Har haft en enormt slö dag idag. Läste en bok på utvecklingsstörning å funktionshinder å sen har jag inte gjort nå mer. För vi hade ingen psykologi å ingen nånting typ! Väntade på Zandra tills hon slutade, hon skulle volta med en bil. Sen for vi hem till henne, Simon kom en sväng å vi såg en film vi skulle ha sett igår. Stackars Zari somokcså ville se den, men vi orkade inte vänta på henne för jag var ju tvungen å hinna med bussen :p
Igår tänkte Zandra å Simon ringa ambulansen åt mig haha! Jag fick typ en svimmattack eller vad man kallar det.Har fått så nån gång förut också.Men dom fick inte ringa ändå. Jag blev illamående, det började trycka som fan i skallen, det svartnade för ögonen å jag blev yr å hade knappt nån balans. Så jag satt i soffan helt väck å Simån å Zandra satt å mimade bakom min rygg.
Z: Ring ambulansen å skit i vad hon säger!
S: Ring du!
Z: Nej du får jag vågar inte!
S: Det är din bästa kompis, DU RINGER!
Z: Jag vet inte vad jag ska säga!
S: SÄG BARA HEJ!!!
Haha, lite roliga är dom iaf! Men det gick över efter en stund, som vanligt.
Nu ska jag slöa lite framför tv:n å sen duscha. Somnadelite sent hos Zandra igår, precis som jag har gjort varenda kväll den här veckan. Så känner mig typ helt slut nu.


Ändrade planer

Det blir inge msn nötande. Messade Zandra å 17.25 tar jag bussen in till stan igen, haha! Svammel :p
Nu blire buuuuuuus!

Jävla skit dag

Det här är då en dålig dag! Och jag vet inte varför. Är övertrött som fan, å allmänt tjurig. Jaaadu Zandra, var jag glad å social idag? Haha, sorry. Brukar få så ibland. Helt utan anledning. Allt känns bara fel å jag vill bara tjura som en liten barnrumpa. Jag ska snart gå ner å äta väääldigt god mat, då kanske jag blir på bättre humör. Och det blir ingen klassfest på fredag, detblir nästa helg. Det passar väldigt bra eftersom jag inte har råd att dricka den här helgen. Och det passar väldigt bra för mig att vara nykter en helg. Men man ska ju aldrig säga aldrig, har jag lärt mig.
Nej nu ska jag väl sura vidare tills maten är klar. Idag orkar jag inte gå ner å hjälpa till! Eller jo det ska jag, för då blir maten klar snabbare!
Senare ska jag nöta msn som fan!

JOOOOSSSSÄÄÄÄÄ

Är så grymt jävla övertrött idag så det är helt sjukt! Sitter på lunar å spammar JOOOOSSSSÄÄÄÄ med en massa gb:n. Och inte ett enda gb är vettigt. Nej, nu ska jag duscha, sen försöka hålla mig vaken så att jag inte somnar alldeles för jävla tidigt å vaknar typ 4 på morgonen!

Hemma

Jess, hemma. Vad gör jag? Nada! Ser family guy, haha det är ganska kul. Har varit i skolan idag, men har bara varit på en lektion. Har varit så jävla okoncentrerad så jag orkade inte ens tänka tanken på att låtsas sitta där å räkna. Så jag satt mest ute med Sunkan å pratade om allt å inget. Vi svamlade å var ganska seriösa också. Länge sen jag pratade så seriöst med nån faktiskt. Ganska skönt, få lite mer vett i skallen.
Vi promenixade ner till stan senareå kollade på smink å kläder. Å skor! Moahaha! Jag har köpt nya skor igen, å jag looooooove dom! Svarta stövlar med bruna hälar. Skitsnygga! Men stackars mina fötter säger jag bara! Å Sunkan la undan ett par skor som hon skulle fara å köpa med sin morsa i morgon.
Har varit till Nyborg å hämtat nå saker också å sen for jag hem. Så nu sitter jag här. I morgon har vi skoljoggen. Inte så farligt jobbigt tycker jag. Beroende på vem man gårmedär det ganska skojj faktiskt.
Igår sov jag hos Sunkan å Jeppe i Pålänge. For med bussen halv fyra å for dit å käka tacos. Mums! Sunkan äter som en gris, konstigt att hon inte är fet! Satt å retade henne lite, å sen så hade vi ganska skojj, haha.

I helgen har vi klassfest, och jag kan ändå inte dricka även fast jag skulle vilja det! Jag har typ 60kr i börsen å 31,76kr på kontot. Å studiebidraget kommer inte fören på tisdag. Skit också. Förra klassfesten var ganska rolig, nog för att det slutade med att jag for med Lisa till kalix ändå. Haha men kul var det iaf.
Och så ska jag nog till pålänge igen för Sunkan blir själv i helgen å det var tydligen tråkigt :p

Nej nu ska jag gå ner å äta palt, även fast jag inte var hungrig, men mamma gör ändå alltid mat för tio pers! Sen ska jag slöa ¨duscha. Är svintrött, blev lite sent å sova igår. I morse gick det riktigt segt!


Sliten söndag

Steg upp vid 11 typ. Mobilen ringde vid 10, i sömnen svarade jag och kan inte ha varit så himla social. Det  lär väl typ, Haaallååå? HEJ SOVER DU?! Mmmm... JAHAAAA. Vad e klockan....? Typ 6. VA?!?! Haha nää den är typ tio tänkte bara väcka dig HHAHAHA. Hmmmmm,, heeejdå... GONATT DÅ!

Sen somnade jag typ om, låg i en timme å vred å vände på mig å försökte inbilla mig att jag sov. Bara för att inte stiga upp. Sen steg jag upp, käkade mackor å dammsög mitt rum å städade Mats bil för 200kr haha. Han är så jävla lat när det gäller hans bil!
Idag vet jag inte vad som händer. Har ingeeen aning. Ska iaf slöa. Har en massa filmer på datorn att se nu. Batman, the dark night. 1408. På smällen. What happens in vegas. Och så en film som Elin tipsade mig omså att jag får vara rädd å gråta, Shutter! Haha fast efter vad jag har hört av Elin så tror jag nog att jag ser den nån annan gång, när jag inte är själv hehe ;)
Nej ska göra nåt nu. Mina ögon är trötta, känns som om någon har kastat sand i dom..
Heiipa.



Carita, jag diggar din min där i bakgrunden ;)

Bakis

En aning! Jäkla Sunkan å hennes dumma tequila. Som sagt, inte en enda lyckad kväll men tequila. Mår bara illa och får jätte ont i skallen. Haha.. For till pålänge vid typ 6 eller sju tror jag klockan var när jag kom dit. Vi for ut till Jeppe å deras stuga å drack å satt å pratade å svamlade. Satt mest å dummade oss haha :) Var hos Jeppe sen å spelade kort å svamlade.
Jag hade kul men fan så bakis jag är idag.. Usch. Ikväll ska jag se film å slöa. Om jag inte far till Sunkan igen, hon försöker övertala mig haha.Men har ingen skjuts ändå menmen vi får väl se.. Ska göra nå vettigt nu iaf, inte.
Pusshej

Fredag

förbannad

Av alla saker att göra..
HELVETE

Torsdag

less

Städdag

Har ledigt idag så nu ska jag passa på att städa. Hade behöva göra detför ett antal veckor sen. Mitt rum ser ut som fan. Jag kan knappt sitta på min egen soffaför det ligger kläder, väskor, böcker och en massa annat där. Och på bordet har jag dator, högtalare, glas, smink, papper, halstabletter mm mm.. Kul. Och så ska vi inte ens prata om alla dammråttor!
Huh. Nu har jag nåt att roa mig med idag....

Aaajj..

Ont i magen och ont i pannan! Har ätit lite mycket tror jag. Och hos Josse lyckades jag ju skalla diskbänken :S Har en blå bula i pannan! Tur att det finns smink.. Sitter å lyssnar på musik, har snott datorhögtalarna från den vanliga datorn hehe ;D Nej, ska duscha eller nåt.
Puuuuuusshej

Hah


Voi voi.

Jävla gnäll å tjat varenda jävla dag. Så satans less! Kan det aldrig bara vara bra? Eller åtmindstone inte helt fucked up..? Har slutat ta alla hot på allvar. Det är mycket prat men aldrig händer det nåt..

Helgen då.
Har varit med Zandra å vi var hos Josse å festade. Det var kul, drack lite för mycket men.. Har en bula i pannan sen jag råkades skalla diskbänken haha..
Har inge vettigt å skriva för jag är på så jävla dåligt humör. För en massa saker, men mest för all skit hemma. Så lägger ut lite snygga bilder på mig å min babe bara! ;)




Party!

Jävla kärring! Nejnej åker inte jag så åker inte hon. Är grymt sugen att fara å bo hos Netti men jag kan fan inte skolka så länge från skolan. Kommer hamna efter som fan, även om jag tar med mig saker dit... Fitta va jävla less jag är!!

Jaja.. Ikväll tänker jag ha kul! Ska till Zandra lite senare å fixa mig å så. Senare på kvällen blir det fest hos Josse tosse! Det ska bli skojj :) Fast ska ta det lite lugnt för jag orkar inte med en till såndär farligt jobbig baksmälla så man inte ens kan behålla vatten.. Bläää... Mysig information va?
Nej nu ska jag göra nå vettigt. Har bränt en skiva iaf. Hör av er!
Pusshej


Alltid lika kul med dig!

Kärring..

Sitter hemma å lyssnarpå musik. Har hittat den där salvan jag snodde när jag låg inneförblodproppen. Fick använda den när dom hade stuckit sönder mina armar, dom sågut som fan. Som ett slagfält. Nu är det mina ben som ser ut som fan. Ser ut som en jävla karta.. Fattar inte varför jag får blåmärken så lätt?! Sen jag åt waran förblodproppen har det bara blivit värre! Inte så fint, inte fint en plats! Kan ju inte ha korta legins.. Tur att jag ska ha stumpisar i helgen! Helt röd/lila är dom :S Skit fult å skit störande!
Jag gissar att en del blåmärken fortfarande sitter kvar sen förra fredagen.. När jag skulle till Zandra å sova ramlade jag i trappen i Jennies trappuppgång.. Det måste ha gjort ont, jag minns inte. Men det kändes då efteråt..

Jag tänkte att jag inte ska åka till Norge.. Eftersom jag inte fick ledigt å det skulle vara gaanska skönt å vara ensam ett tag å slippa både mamma å Mats. Men nej, mamma tror jag är en knarkande anorektisk alkis.Jag har förändrats sååå mycket å inte till det bättre. Jag beter mig som en tio åring så hon vet inte om hon kan lämna mig! Förut passade det å tvinga mig å vara här i flera veckor fast jag mådde skit å grät! JÄVLASKIT! Är så grymt jävla förbannad ikväll!!!! Ååååååååh-..... Jaja lämnar hon mig inte far jag väl till Norge å bor hos Nettii.
Fuck off and die.
Gör mig en tjänst.

Skola

Sitter i datasalen å nördar. Har lunch men ingen ska gå å äta ännu. Ska se en film sen, oliver twist. Typ alla måste väl ha sett den nån gång ändå?
Och inte fan fick jag ledigt från skolan.. Men jag åker ändå! Min lärare sa ändå att dom kan ju inte stoppa mig från att åka. Det är mitt ansvar så om jag far får jag med datorn å skicka in uppgifter. Och det måste jag göra, inte bara sitta å säga att jag ska göra det. För då kommer jag hamna efter som fan. Så idag ska jag säga till mamma att nu är det bara å beställa biljetter för jag far hur som helst! Annars hade det blivit att mamma far å jag stannar hemma.. Hade faktiskt också varit skönt eftersom Mats pappa ändå hade tagit hunden. Vara helt själv i över två veckor, det hade inte varit så fel det heller. Ganska skönt lät det faktiskt.. Men nej, nog blir det nog att jag far. Vill träffa alla å vara i Stavanger! Slippa kalix ett tag. Bara komma booooort. Lååångt bort.
Den 19 åker jag och kommer hem den tredje.. Nice. Jaja nu ska jag tvinga nån att komma å äta!
Pusshejs!

Uuuuuttråkad

Färgar mitt hår. Rödbrunt. INTE haha.. Nej nej ska bara blondera min utväxt, mamma ids faktiskt göra det nu närjag har köpt en pensel..

Lite bilder från gårdagens bus!

Trött

Har kommit hem å duschat för en stund sen. Har varit med Zandra Eveooe Thomas Simon å Carita. Vi var runt omkring på stan å töntade oss lite, och sen var vi hos Eveooe å Thomas å spelade Zandras mongo spel! Jag fick äta mjöl, det var inte gott. Simon fick springa runt i kallingar, Thomas fick knäcka ett ägg i skallen, jag å Eveooe fick ajaj när vi skulle gå enr i brygga baklänges. Men det var ganska kul ändå haha :)
Nu ska jag se tv ett tag å skrive lite med Jennie på msn! :)
Goooood natt

Kan man ha mer tråkigt?

Det är en dålig dag idag känner jag. Fråga mig inte varför. Är bara tjurig å extreeeeemt jävla uttråkad! Usch.. Vill att veckan ska gå FORT så jag får umgås med alla på lördagen. Sen vill jag att nästa vecka ska gå ännu fortare så jag får fara till Norge. vafan gör jag om jag inte fårledigt? Då kommer jag gråta :( VILLVILLVILL till Norge NUNUNU. Fast egentligen vill jag inte vara där så jävla länge.. Men men det blir säkert kul ändå. Lär ju bo hos Netti typ. Tror hon ännu är sjukskriven å snart kommer bebben! :) Är inte sådär jätte sugen på att vara med mamma.. Ååååååh jävla fitt soc som är satans sega också. Jag vill bort nu! Inte nästa århundrade...
Nåja ska se gossip girl nu.

Fortfarande sjuk

Sitter i skolan i datasalen och är fortfarande jätte sjuk :( Snorar hostar och har ont i skallen.. Wii kan det bli mycket bättre? Har inte varit så duktig idag. På matten har jag för en gångs skulle gjort nånting iaf. Har värre duktig faktiskt. Men sen har det gått utför haha.
I helgen ska vi vara hos Josse tosse. För sen nästa helg far jag till Norge i tre veckor typ.
Och nu ska jag gå till sjukan å vänta på bussen sen ska jag hem å äta!

Utmanad

Fem udda eller märkliga saker om mig själv...

1. När jag ser läskiga och äckliga filmer blir jag mörkrädd och klarar inte av att vara själv om det mörkt runt om.

2. Jag blir beroende av nässpray vid varje förkylning.

3. Jag som får mig att må värst av allt är att fara hem.

4. Jag dricker minst ett glas oboy om dagen.

5. Jag hatar emo barn. Dom stör mig.

De som utmanas ska skriva 5-7 saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Jag utmanar:

Zari
Theresan
Lisa
Sandra


White trash beautiful

Är snorig, hostar och har ont i halsen. Kan det blir mycket bättre?! Ligger i sängen och ska se gossip girl, har papper brevid mig så jag kan snyta mig varannan jävla minut!
Igår var jag Elin, Carita å Josse hemma hos Josse å såg film. Först såg vi nån jävla bögfilm som handlade om två bögar, såklart. Dom var äckliga haha! Sen såg vi en skräckis som jag inte gillade alls! Satt i Josses fåtölj med knäna framför skallen så jag skulle slippa se allt. Den var så jävla vidrig! Usch! Handlade om en massa psyken som blir utsatta för expriment på ett sånt därdårhus, å dom blir helt psyko å gör jätte läskiga å jätte äckliga saker. Alltså elin, jag sa ju det, jag HATAR HATAR HATAR skräckisar!! Jag var ju en del paranoid när jag kom hem kan jag ju bara säga.. Monster under sängen haha? Men Carita var värst! Hon blev så rädd så hon skrek till å nöp Elin den stackarn så hårt så Elin skrek av smärta!

Nej nu ska jag ladda hem en låt jag fick på hjärnan i fredags sen ska jag se gossip girl. Ganska så gammal låt men nog fan har den fastnat riktigt ordentligt på hjärnan fördet. Ikväll blir det nog på äventyr med Eveooe Thomas å Carita! :)

Sjuk och bakis

Är jätte förkyld. Snorar och hostar.. :( Och bakis är jag. Och inte lite heller. Aldrig mera tequila! Nånsin! Fyfan vilket jävla gift det är.. Typ en timme sen PANG! Usch..
Men jag hade roligt iaf. Inte så kul bara att vakna innan kl 6 på morgonen av törst och fortfarande vara full. Var i Sangis å härjade, det var ganska kul. Blev gaaanska avis på badrummet där, jag ska lätt köpa en jacuzzi nån gång! Typ vid nio på kvällen fick jag ett mess av Simon där det stod, jag är död i båtläreu. Kommer dit så ligger han där med benen över kanten och har tydligen snubblat. Det var då en syn för livet måste jag säga! Heeeeeeeeej Janniceeeeee jag kommer inte upp tror jag!
Och han som fyllde år däckade, vaknade och for hem innan dom han hade bjudit ens hann komma dit. Lyckat! Haha.. Nej men jag hade ju kul iaf. Ska bara inte dricka tequila mer för man blir så dålig å får en jävla huvudvärk dagen efter av det. Och ont i magen. Det finns inget positivt med det.. Voi voi.

Ikväll blir det filmkväll hos Josse med henne Elin å Carita. Det blir roligt. En lugn kväll, skönt. Och Elin jag ska göra den där utmaningen när jag orkar :p
Over and out.

Sjuk

Är förkyld.. :( Har skaffat mig lite nässpray så jag överlever natten.
Och visst fan glömde jag ledighetsansökan idag igen. Ååååh... Duktigt. Är trött å seg som fan idag så nu ska jag städa klart. Å sen försöka hålla mig vaken tills tio iaf så jag inte sover bort hela dagen å är vaken hela natten.God natt.

Jadu

Sitter hemma, är äckligt mätt sen middagen.Huh.. Ikväll händer det inte mycket. Ska sitta här typ. Borde städa men usch det känns lite jobbigt. Ska ladda hem lite gossip girl iaf!:)
I morgon provar vi student mössorna. Känns helt overkligt att jag går sista året i skolan. Jag vill inte börja jobba! Jag vill gå sista året för alltid. Sitta å dega på op i stolarna å bara ligga i soffan å sncka skit tills Sture kommer och skäller på oss att matten har börjat. Å sitta på matten å klottra å svamla istället för att plugga. Å allt det där! Inte jobba :( Jag ska aldrig bli vuxen! Jag ska fanimej flytta till landet ingenstans å vara barn för alltid..

I helgen händer det nog inte ett skit tror jag. Tror det blir ganska nyktert iaf. Det var meningen att vi skulle dricka först men det känns ganska jobbigt. Känns som att jag fick nog förra helgen! Mina ben ser ut som en karta.Blått, gult, grönt å lite andra färger.. Hujja.Det blev riktig jävla karatefylla! Men nog hade jag lika kul för det :) Får väl se vad som händer kanske filmkväll men giiirlsen eller nå annat bra. Tänker då inte sitta hemma å dega iaf. Det är då en sak som är säkert.

Nej nu ska jag se lite tv, kanske eventuellt spelalite Sims? Vi skjuter upp städningen nån dag.
Om typ två veckor blir det nog Stavanger! Inte nästa vecka, men veckan efter det. Kan inte förklara min glädje!

Fyfan..

Kommer till skolan och blir sur som fan när jag kommer ihåg att vi börjar 10.10 Och inte blev jag gladare när jag får höra att vi börjar klockan jävla ett!! Så nu ska jag sitta här i tre jävla timmar utan ett piss att göra! Lite less kanske?!

Sitter i datasalen med Elin, Hanna å Eveooe.. Har varit ner på stan med Eveooe å Thomas å köpt korv i baguette. Frukost.. FAAAAN. Jag hade kunna ligga hemma å sova nu.. Hade inte behöva fara till skolan fören med halv tolv bussen.. Eller ännu senare. Skit också..
HEJDÅ!

Pixbox

Nu har jag gjort en ny sån också :) Så nu har jag ett liv vid datorn igen haha. Annars gör jag absolut ingenting ska se det nya avsnittet av one tree hill strax. Ska hämtalite juice. Jag är törstig hela tiden jag fattar inte varför! Jag kanske borde kolla upp om jag har diabetes, med tanke på alla svimmningsattacker jag har haft också.. Huh.. Mamma har ju som diabetes..
Haha sa till henne att jag röker idag. Hon blev inte glad! Försökte förbjuda mig att röka, vet ni vad jag gjorde då? Jo, jag gick ut på bron å rökte! Haha.. Känner mig enormt skadeglad nu när hon får veta hur kul det är när folk bara gör tvärt emot vad man vill..

pixbox! -  jannicen

No life

Sitter i E å ruttnar bort. Vi har inte lektion fören typ halv ett.. Har hål från tio. Mysigt, om man skulle orkar använda tiden till nåt vettigt vilket aldrig lär hända. Har varit nere i H en sväng med Simon men det är jobbigt å vara där, här kan man bara sitta å slöa haha :)
Har skrivit ut en ledighetsansökan precis. Och får jag inte ledigt så får jag väl halsfluss eller nå. För till Stavanger ska jag. Längtar dit sjukt mycket.
Men nu ska vi inte deppa ihop! :) Ska se till å hitta på nåt nu, nörda lunar kanske.. Haha.. Är trött som en jävla gris idag, råkades somna om i morse så det blev stressigt med idrottskläder. Men jag hann iaf.
Lite jag hoppas på Norge resan!

Jag vakar över dig som gud över jorden

Kom just hem och smällt i mig massor av smörgåstårta. Den måste ju kastas snart så jag passade på hehe. Nu ska jag sitta här å slöa är så jävla trött idag. Känner mig helt slö. Och en sak till jag ska göra är en pixbox. Saknar den lite haha..
Sitter annars och funderar fram å tillbaka på aaallt möjligt. Less på att soc är så satans sega också.. Huh.. Jaja jag har inget vettigt att skriva för jag får inte fram nånting ur mitt ihåliga huvud.


Textanalys

Det ska jag göra nu. Men det går inte så bra.. Ocj jag fick nyss veta att vi inte alls har praktik i september så lätt att jag ska till Norge! :D Bara jag får ledigt. Annars får jag halsfluss eller nå sånt. För jag SKA fan fara till Norge.. Längtar dit sjukt jävla mycket..
Idag ska jag göra en ny pixbox! Vet inte varför jag raderade allt. Typ inget att gröa vid datorn..?


RSS 2.0