Funderingar

Jag vet inte vad jag vill. Och jag vet ingenting.
Sitter med miljoner tankar men blir ändå inte klokare.
Jag hatar Kalix.



I september ska nog mamma till Norge. Jag har mest troligt praktik då. Och i så fall kan inte jag fara.. Det känns jävligt surt! :( Jävla fitta..

Voi voi


Still bakis

Faast inte så farligt. Hehe.. Igår var vi hos Zandra. Jag Zandra, Zari, Robertå Mikka. Sen kom Simon också. Vi spelade ölspelet å söp till lite, haha.. Det var ganska lugnt, satt mest å svamlade å pratade. Blev inte så full för jag orkade inte dricka så mycket. När klockan blev över tolv så bestämde Zandra å Robert att dom skulle hissa mig haha. Det var lite roligt men jag kan då inte förneka att jag var rädd som fan å väntade på att braka ner i backen, men det gick bra jag lever ju än :)
I fredags var det lite jobbigare. Usch. Kommer faktiskt inte ihåg så mycket. Riktig jävla grisfylla. Så ska vi inte göra igen.

Nu sitter jag här med min nya fina dator. Förstår inte så mycket av den för det är nå windows vista eller vad det heter. Nu ska jag föra äver nå bilder från igår sen ska jag duscha å nörda ännu mer. Andreas har varit här idag med presenter å ätit lite smörgåstårta med mig. Det var roligt att träffa han igen.. :)

Over and out.

Bakis

Fast inte så farligt.
Känner mig bara trött å sliten. Fattar inte vafan jag gör uppe såhär tidigt?! Sitter hemma hos Zandra, deras kompis mobil ringde å då var alla vakna efter det.. Men men. Idag blir det bakis käk hemma hos mig! Smörgåstårta å en massa flottig tårta! Det ska bli jävligt gott. Ska vräka i mig smörgåstårta tills jag rullar fram. MUMS. Jag lovade Zandra att äta upp mig lite, haha hon tyckte att jag hade gått ner för mycket i vikt!

Igår satt vi här hemma hos Zandra å spelade ölspelet. Det slog då till som fan måste jag säga.. Inte blev det bättre av att jag å Zandra fick en massa straff groggar för att vi tjuvrökte heller. Haha.. Men men jag hade kul. Vi var hemma hos Zandra, hos Eveooe å hos Jennie en sväng. Å så var jag till Johan&Maria å fick ett presentkort på chili. Så nu ska jag köpa lite nya jeans! Eller den där dyyyra väskan nu när jag slipper betala den själv.. Heh.
Vi skulle till Sangis å jag var så taggad för att träffa happis tjejerna vi träffade på LK. Men nej då jag hade däckat :( Det var kvällens skit punkt. Less. Så jag fick inte komma med. Zandra har tydligen försökt tvinga med mig men det gick inte så bra.. Men men det kommer ju en kväll ikväll också ;)
Då kör vi igen! Men lite lugnare kanske..

Nu ska vi hitta på nåt vettigt! Ska längta tills bakis käket. Gott ska det bli! Hör av er om ni vill hitta på nåt ikvääääll :)
Over and out!

Party

Verkligen lång dag idag. Eller så inte. Har haft psykolgi, sen är det nå strul med estetisk verksamhet så vi som har valt musik har tydligen inte det..?? Jaha, hål i nästan tre timmar, sen EN lektion. Jag gick till Zandra å käkade en burgare istället.. Så nbu sitter vi här å lyssnar på musik å väntar på Zari. Ska dra med henne ner på chili för jag vill köpa en jätte fin klänning dör. Eller tunika eller vad det heter. Dyr var den iaf. Men har ju fått lite födelsedagspengar nu så.
Nej nu ska vi göra nånting tror jag...
Over and out!

Hemma

Jess nu sitter jag här hemma. Har varit hos Zandra å svammlat. Simon ringde nyss å var på fyllan i Sangis, jävla mupp. Haha.
Ska inte göra så mycket, se nån film kanske å bränna lite skivor. Så ser min kväll ut! Nu ska jag terra Carita lite mer på msn. Hejjs

It´s my birthday!

Snart iaf.
Sitter hemma hos Zandra å degar. Ska hem med sju bussen, allt för att inte fara hem till min käre mor som tror att jag har anorexia å knarkar! Å som tycker att jag ska tänka på mitt rykte när jag är mer tex Zandra. HAHA.. :(
I morgon blir det fest. Eller fest å fest.. Vi ska till Eveooe å Thomas å vara några stycken. Tror det blir bara vi tjejer från op mest. Å Zari å Zandra då såklart haha. Sen ska vi också till sangis en sväng till nån Zandra känner för Mia å Evelina å Maria som vi träffade på lulekalaset ska tydligen dit. Det ska bli roligt eftersom jag knappt minns hur dom såg ut haha. Men det ska bli roligt. Lär nog ganska lugn kväll. Tjejparty, men det är kul det å! Ska till Johan&Maria en sväng också för dom hade tydligen köpt en present till mig. Nyfiken hehe.
Å i morgon får jag min nya bärbara. Inte helt fel. Nörda hela dagen typ.. Det blir nog bra det. Jaja nu ska jag å Zadra hitta på nåt vettigt! Ska hem å bränna lite musik sen. Lite negerdunk å inte Eveooes rock!
Och om jag träffar en viss mytoman jävel ska jag slå sönder den människan...

18 på söndag!

Jag är cp

Jag fick ett cp ryck å raderade allt. Lunar, blogg, pixbox. Sen upptäckte jag att när jag väl sätter mig vid datorn så finns det ju inte ett skit att göra!
So here i am.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0