Kliar!

Blonderingsmedel kliar nå så förbannat! För övrigt funderar jag på att bli brunett igen för det sliter så mkt på håret å hålla på såhär.. Men jag vill vara blond :/ Men jag vet en hel del personer som blir glada om jag slingar det bunt igen, bland annat min mor haha :D Sitter vid den gamla datorn nu så tänkte passa på å ladda upp en massa gamla bilder på pixbox. Har inte dom bilderna på min dator och den här e segast i världen så nu när jag sitter här ska jag passa på!


Den här färgen funderar jag på igen. Gammal bild.

Dj Zari In Da House!

Skönt å vara hemma nu faktiskt. Har inte sovit hemma på exakt en vecka. Har varit med Zari. I fredags var det fest hos Nöff, (haha Noffe) i lördags var det fest i morjärv, i söndags blev fest i Sangis, å i måndags blev det också Sangis. Sen har jag varit hos Sunkan. Lite kul jag hade i tisdags! När baksmällan hadelagt sig hade vi krig med soft air gun hos Joni. Eller krig å krig, alla mot Tibo var det typ. Ganska elakt egentligen haha! Lite sur han blev när jag sköt han i benen, å inte bara jag för den delen :p Stackarn blev så sur på oss så han for hem! Fast det var inte lika kul å klättra in från taket å hoppa rakt ner på en spik. En tjock spik! Rakt in i hälen. Ont gjorde det, och ont gör det. Klant.
Haha Zari har typ varit min dotter under dom här dagarna. Har fixat kläder, smink, mat, bussbiljett, dricka å till och med tandborste åt henne!

I helgen är det hallooween å då blir det festa. Har varit i Luleå med mamma idag och fått lite nya kläder. En skit snygg svart klänning som jag ska ha i helgen, en tunika tröjja eller vafan det är, strumpbyxor till klänningen, mjukisbyxor å ett navelsmycke.
Fan va jag hatar min mellanslags tagnent! Får sudda å börja om hela jävla tiden!




Dj Zari In Da House
With The Bag In The Box!


Lite jag längtar till julen. Då ska jag till Norge, till stavanger! Det är sjukt hur mycket jag saknar stället just nu.. Kommer väl vara där i typ tre veckor eller nåsånt. Skönt ska det bli å få komma bort ett tag. Få komma hem ett tag. Bort från Kalix också. Får se hur det blir med flytt planerna. Det kommer bli av, men jag vet inte hur snart det kommer bli. Saknar min familj så jävla mycket. Speciellt kusinerna. Och min farfar :( Jag vill dit nununyss... Bröjar bli less på det här. Det är alltid samma sak. Igen, och igen, och så igen. Sist jag var i Stavanger började jag gråta på planet när jag skulle tillbaka.

Jaja ska färga utväxten nu. Om mamma orkar.

Helgen

Fyfan va skönt med söndag. Bara slöa å inte göra ett skit. Vila upp sig lite :p Har kommit hem å ätit frukost för inte så länge sen. Zari ligger i min säng å är bakis tror jag nog. Hon ringde mig i morse å frågade vars jag var, vi tappade bort varandra lite. Jag var på näsbyn å hon var nånstans på kungsviksgatan eller nåsånt. Och nu ska vi bara vara hemma hos mig heeela dan å ta det lugnt.
Igår for vi inte till stan å köpte lite grejjer sen bar det av till Morjärv. Det var en 20-års fest där, vi träffade Eelin där. Fast vi var inte så länge, vi for till stan igen å snurrade å pratade med folk. Använde taxipengarna jag fick av mamma till att äta på grillen, så vi fick stanna i kalix. Var med Sunkan å Maikn en sväng innan vi gick ner till frasses å senare for jag till näsbyn å sov. Zari har varit lite sne åt allt å alla, hade inte vilja säga nåt fel till henne den här helgen haha. Hon ligger och hostar upp lungorna typ, det låter som att hon ska dö!
Nej, nu ska jag snoka sen tror jag faktiskt att jag ska sova. Och idag ska mamma färga min utväxt!


www.jannicen.pixbox.se

Botten upp

Nu sitter jag å Zari å väntar på hennes kompisar Gustav å Peter. Vi ska fara ut en sväng, vet inte om vi ska till morjärv eller nåsånt, men nå bus blir det!
Hör av er!

Lördag

Sliten som få! Det blev ju inte så jäkla nyktert iaf. Men kul hade vi iaf, eller hur Zari? :D
Nu ska jag och Zari sova en stund, sen blir det mera bus!

Freeeedag

Sitter hemma hos mig med Zari, eller just nu är hon i duschen. Vi ska äta fläskfile snart och senare ska vi in till stan igen på fest. Men nyktert blir det. Inte för att det brukar sluta så men :)


Det var Elin som gjorde den i tisdags och jag ärjävligt nöjd! :D

Ny tatuerad

Sitter hemma hos Jenny nu å har varit å tatuerat mig idag! ;) Hade ju lyssnat på Simon så jag var aningen nervös å trodde att det skulle göra ont som fan, men självklart jävlades han bara! Det gjorde inte så ont, men inte var det ju skönt precis haha. Och nu ska vi se gossip girl å one tree hill och tydligen heroes, jg orkar inte knäppa nån bild för det är ändå plast på. Har varit å gjort den hos Elin och jag var skitnöjd. I love it! :D Å Jenny tycker den är jätte fin, fast hon såg lite förskräckt ut när hon tatuerade mig.
GOOOOD NAAATT godis påsen väntar på mig!
Jennys tagnentbord är obehagligt å skriva på som fan. Å tydligen har hon spillt mjölk på det i fyllan, skillat!

Jag vill!

Jag utomlands, nu! Kom på det nyss haha. Sitter å pratar med Jenny på msn, och hon hänger på ;) Hum,undrar om hon bjuder haha? Hon vill till Paris,men jag vill till nå varmt negerland med sol å stränder! Jag vill också till Vegas, det vill hon också, men vi kom fram till att vi inte är nog rika haha! Så vi får väl se. Jaa inte blir det än iaf, just nu längtar jag till jul för då ska jag till Norge, och lite jävla kul det kommer bli! Jag längtar som fan:)

Måndag

Har varit i skolan å inte gjort så mycke vettigt å nu sitter jag här i matkoma. Är trött som jag vet inte vad och min tv vill inte fungera och jag stör mig skitmycke på tagnenterna..
Och i morgon ska jag tatuera mig! :) Och Jenny är snäll och kommer med mig som moraliskt stöd haha. Sen ska vi nog hem till henne och då sover jag där. Ska ringa henne lite senare å höra hur det blev. Och då borde vi nog sätta igång med vårat projektarbete. Vi är inte så värst snabba med det där..
Och idag fyller Jossan hela 16 år, Grattis Jåssan! Och nu så ska jag snoka runt här å sen vet jag inte vad. Är sugen på att duscha sen gå å sova redan, men då vaknar jag väl typ fyra inatt å är hur pigg som helst.

Söndag

Och söndag är inte roliga. Dom är värreän måndagar..
Igår for jag å Zari till näsbyn vid 2. Vi var förbi Johan&Maria å sa hej en sväng å hälsade på Nova å Majja. Sen gick vi till Zandra å sminkade oss å fixade lite. Gick över till Eelin å Jossan å käkade pizza å började dricka lite. Sen när Mika å några hade kommit for vi hem till Jossan inne i stan å började festa. Jossan fyller ju år på måndag. Jag tror detvar påmåndag iaf :p Jag hade skojj som fan, fast vid vissa tillfällen var det inte så kul, men på fyllan är det alltid nån som blir ledsen så. Men jag hade då kul! Vi härjade på å dansade å sjöng å fjantade oss. Var ner på frasses också å var sociala med folk.
Idag är jag jävligt sliten å har världens skallebank å mår smått illa. Zandra å Zaris mamma körde hem mig från Zandra idag å jag har ätit några mackor, duschat å suttit här. Och nu ska jag sitta här å tycka synd om mig själv å se Miami Ink. Å väldigt snart ska jag också tatuera mig :D Å jag ska till Norge under julen! :D
Min mellanslagstagnent reagerar inte när jag trycker för långt ut på sidan på skitknappen. Sådärförsittersåmångaordihopienjävlagröt!




Härligt sliten dagen efter.

Party lördag

Snart ska jag å Sunkan hem till henne å senare blir det fest. Hahanån som minns den feta ormen som var lör i kalix? Det görnog Sunkan iaf!;)

http://www.nsd.se/arkiv/2007/06/05/Allm%E4nna/3558580/Ormen-sprider-skr%E4ck.aspx

Fredag

Nykter fredag! Är hemma hos mig med Sunkan ska försöka få mamma att köpa lite kinamat! Mumma!

Simon å Maya är ganska söta! Haha ingen fattar förutom vi!;)

Trafikkunskap

Nu har jag godkänt i det iaf, för jag har klarat dom faser man ska klara. Nu var det bara resten kvar så jag får mer än g. Ska gå hem till Sunkan nu å sova hos henne, å hon ska hämta en kisse idag å jag tycker det är en dålig ide för jag är less kissar! Men jag blir säkert lika förtjust i den som jag blev i Zandras kisse! :) Och på lördag blire fest med Zandra min Babe å co!
Ben and Jerry glass. Jag känner suget haha!

Johorå

Provet gick, sådär. Svarade på det mesta men vetefan om jag svarade rätt.. Meen det lär ju märkas om inte annat! Men men jag lika glad fördet för nu har jag fixat tid till tatuering :) Fast Elin lyckades skrämma upp mig med sina skräckhistorier om hur ont det gör å blablabla! :S Haha, jaja jag överlever nog.
Nu ska jag slöa! I morse var jag riktigt seg, ikväll blir det tidig kväll förmin del. Har inge vettigt å skriva egentligen så ska ta å hitta på nåt nu :)

Pluuuuugg

Usch! Har prov i psykologi i morgon, tror ni jag har pluggat särskilt bra? NEJ! Och så måste jag se filmjävelm som kommer påprovet, den nya människan. Jag kan ju iaf hoppas att den är någorlunda bra.. Nöta psykologi ikväll alltså. Yey..
Har inte gjort så mycket vettigt idag. Haft snuskigt ont i ryggen å jag känner att det kommer tillbaka nu igen. På idrotten kände jag inte av det alls men nu när jag slappnar av så känner jag det. Kanske bara har dålig hållning. Kan vara så med tanke på att när jag sitter ner så sitter jag som en stor säck potatis!
Jaja det var filmdags nu!

Hemma igen

Nu är jag hemma och lider av matkoma för tillfället så jag är seeeg som fan.
I fredags for jag till Sunkan vid elva. Vi åt lunch påskolan sen var vi hos henne å lulla på. Hennes bror Anders kom också för han skulle sova hos Sunkan. Strax före 6 så körde Anders mig till Zandra med vespan, det var ganska kallt med strumpisar! När jag kom till Zandra var det bara hon Robert å Matte där. Vi gjorde inte så mkt, väntadepå folket typ. Det vart jävligt mkt folk där och jag förstår fortfarande inte hur alla fick plats i lägenheten haha :p Det var mycket folk som jag kände men det var nog lika mycket folk som jag inte kände. Den ena personen hade jag tydligen åkt virvelvinden med på kalaskalix nåt år haha. Det var riktigt kul hos Zandra, lärde känna lite nytt folk också och så fick jag prata med folk som jag inte har pratat med påett bra tag. Och tack Jenny för vinet hehe :D Jag skulle sova hos Sunkan men det blev så sent så jag sov hos Zandra. Promenixade till Sunkan kring halv nio morgonen efter fortfarande lite full å bakis. Tunika å trasiga foppatofflor som sög in en massa jävla vatten. Hade lite problem emd skorna eftersom jag å Bea hade exakt likadana skor å samma storlek haha. Vetefan om jag å Bea har typ varsin sko nu eller nåt ;p
Rev även upp knogen, antar att jag skar mig på den trasiga glasrutan eller nå. Det lilla såret blödde då ganska så ordentligt, såg ganskaäckligt ut. Och slut papper var det hos Zandra så jag fick sitta med en kökshandduk. Å jag å Zari satt i köket å åt lök! Vi insåg ganska sent att det var inte sallad vi åt, det var rålök :S Å pratstund i badkaret hade vi också. Haha det fanns ingen sittplats åt oss så vi satte oss i badkaret å hade serious talk om nånting, minns inte vad men det var jävligt kul! ;)

På lördagen var jag med Sunkan å Anders, vi käkade frasses mat å såg film. Eller Sunkan nötte spyro å jag å Anders såg film, sen fick jag göra bossen åt henne för jag är bäst! ;) Hah. Vi gjorde inte så mkt på lördagkvällen, tog det lugnt. Ganska skönt det å :)
Idag har jag haft skola å inge mer. Är jätte trött.. Huh. Var till Sunkan å hämtade alla grejjer jag inte orkade bära med mig till skolan idag. Nu ska jag kika på lite tatueringar å sen plugga psykologi. Måste plugga nu, våran lärare säger ju typ att vi är den värsta klassen hon haft. Haha hon syftar nog på alla sms.
Och jag funderar fortfarande starkt på att flytta tillbaka till Stavanger igen. Är grymt less kalix å många av kalixborna.. Och jag saknar verkligen stället sjukt mycket! Och släkten såklart..

Pusshej


Bilden är ärligt snodd från Jennys blogg! ;)


Freaky Friday

Nyvaken, nyduschad å nyss båst mitt hår.Ska bara fixa lite grejer sen ska jag in till stan. Hoppas det är god mat på skolan idag iaf. Ikväll blir det å fara till Zandra å Robert med bland annat Jenny. Skönt faktiskt å vara helt nykter :) Ska vara där å jyra med dom, det blir kul. Sen i morgon vet jag inte riktigt, blir väl hos dom på dagen iaf och ska vara med Sunkan sen. Vad vi ska hitta på det har jag ingen aning om, vi ska iaf ner på frasses på kvällen å flotta, det har vi bestämt! Haha :)
Nu ska jag göra mig i ordning å fara!

Jag ska skärpa mig som fan i skolan nu. Ska bli riktigt pluggis, å nu måste jag hålla på det också. För jag ska ta studenten och sen funderar jag starkt på att flytta. Är sugen på att flytta tillbaka till Norge igen, saknar Stavanger som fan. Och det känns ändå inte som att jag ahr nånting kvar i Kalix. Så vad är ideen med att stanna här egentligen? Längtar tillbaka som fan just nu.. Saknar stället, jag saknar mina kusiner, mina syskon, hela tjocka släkten. Kul å träffa sina kusiner å alla typ en gång vartannat år :( Nej, så får det nog bli! Om jag stannar i Stavanger för alltid är ju en annan sak, men nog blir det säkert att jag flyttar dit nå år!
Haha nu borde min kusin från Norge som har hittat bloggen bli glad :p
Hoppas det blir å fara dit under julen! Även om jag helst hade firat nyår här hemma, eller inte. Just nu känns det sak samma faktiskt, är ganska spyless kalix förtillfället..


Älskade kusiner <3

Hooome

Har varit allmänt dampig idag med Zari. Vi har varit väldigt töntiga å elaka med varann. Sen har jag varit med Sunkan å henner bror å sen har jag varit med Sunkan i hennes lägenhet å lulla på tills Mats å mamma kom hem från ikea å hämtade mig. Sunkan gör jävligt god fisksoppa måste jag påpeka!
I morgon ska jag till Zandra å Robert på kvällen. Har inte riktigt förstått om det är Roberts kompis födelsedagsfest eller deras inflyttningsfest, eller både och. Hum, hänger man med så gör man!
Ska nog också vara med Sunkan i helgen. Typ det gamla vanliga, men det blir iaf en lugn helg. Skönt som fan.
Nej, jag ids inte mer.. Hejdå.

Zari Jane Andersson!

Hon är lite elak nu, hon får inte som hon vill med mig så veeet ni vad hon säger?! Att jag är dum i huvve å hon ska skjuta mig! ;o
Då säger jag såhär:
SUG KUK ZARI!

Men jag tycker att Zari är ganska söt ändå, fast lite spö skulle hon nog inte må så dåligt av tror jag. Och hon skriver hon dumma saker om mig i sin blogg, så jävla omogen alltså! Jag ska nog gå och nita henne nu! Dissarmutta!!

ZariMuttan

Ghettot

For till Zandra igår efter skolan å tittade på hennes nya lägenhet i Kalix ghetto, haha ;p Jag sov där å vi käkade fläskfile med klyftpotatis å vitlöksbaguetter, mums! Var ett tag sen jag bara umgicks med henne så. Vi satt å pratade ut om lite saker, och jag kan ju säga att det behövdes. Hon fick mig att äntligen inse ett och annat , och det behövdes nog.. Länge sen sist jag pratade om nåt riktigt seriöst. Det blev ett par tårar, men snälla Zandra finns alltid där att trösta! :)
Fast det var inte så jätte snällt av Zandra å Simon att kasta mig i en väldigt blöt buske, två gånger! Jag är fan lite utmobbad..

Milaja Zandra Maria Andersson - Du är en riktigt fin vän och du kommer alltid stå mig närmast hjärtat, tack! :)

Ikväll ska jag inte göra så mycket. Har duschat å parkerat i soffan, haha. Är ganska så trött. Funderar på att fara till skolan kl 8 i morgon fast jag börjar tio. Hade behöva fara dit och göra lite grejjer så jag kommer ikapp nu.. Men det slutar ju alltid med att jag sitter och pratar med alla andra som har rast istället för att göra det jag ska!Nej, nu jävlar ska jag bli pluggis alltså! Och nu jävlar vill jag tatuera mig! Hum, nununyss tack.

Glappkäft.


Sliten å less

Trött, sliten, bakis å less. Myyyyyys. Har varit med Sunkan å Jeppe hela helgen. For med Sunkan till pålänge på fredagen efter skolan å fixade oss åså, sen började vi dricka lite. Var i pålänge tills nån gång på kvällen sen for vi kalix å var i Sunkans lägenhet med nå av Jeppes släktningar. Det spårade lite men annars hade jag kul. Igår fick jag å Sunkan gratis fylla av hennes bror hehe. Det var ju snällt! :) Så vi satt å jyrade med Zari Mika å Josse tills Jesper å hans kusin kom. Vi gjorde egentligen inte så mkt för Sunkan å Jeppe var tråkiga å ville bara sova! Jag gick ner till grillen å träffade Zari å var med henne tills hon for till killen å sov. Satt på grillen bland alla överpackade människor å kände mig väldigt nykter haha! Kanske inte var så, men men. Simon och Tony kom dit sen å var askalas, så jag fick skratta en hel del!:p Flummade på med som tills klockan var kring 4, sen gick jag hem till Sunkan å tog ut vovven innan jag sussade sött på soffan!
Är så jävla seg idag så jag orkar inte ladda upp nå bilder eller skriva nå vettigt, så det så. Ska tycka synd om mig själv nu å bara nöta msn!
Pusshej

Hihi!

Lite kul att min kusin från Norge har hittat min blogg! :D Såg en kommentar från henne, undrar om hon förstår mkt? ;)

Halvduktig

Har städat lite. Sorterat kläderna så allt inte ligger på soffan. Sorterat det som ska tvättas. Så nu kan man faktiskt sitta i min soffa! Och när jag dammsög, jäklar va jag hittade många strumpor! Jag har haft strumpkris typ varje morgon och nu hittade jag typ 5 par. Haha. Nu har jag gjort mig av med dammråttorna. Det var dags.. Och Sunkan skrev nyss att dom har hittat min bruna kofta, GLAD!
Och i morse hade jag bestämt mig för att fara på klassfesten, men nu blir den tydligen inte av.. :S Så jag far till Pålänge i morgon iaf. Förhoppningsvis inga fler snefyllor..

Zandras telefon är nog lite mongo, har fått samma sms av henne typ 4 gånger. Jo det går bra :) Men min mobil dör snart :)
Haha, ska hitta på nåt nu! Pålänge i morgon och på lördag vettefan!

Chokladrutor

Det har jag ätit, och det var jäkligt gott. Sunkan, hennes bror Anders å Jeppe har varit grisigt hungriga idag så jag har retats med dom. Att jag ska äta vårrullar å chokladrutor å hur mums det är! Hehe.. Mamma håller på med maten å jag är hungrig! Mmm..
Har inte gjort så mkt idag. Inte varit på en enda lektion... Var först å slavade med Sunkan å bära en massa grejjer eftersom hon flyttar, sen var det soc möte, sen var jag på skolan ett tag å satt ute i ringen med Jenny Zari å Simon. Jag orkade inte gå på nån lektion så jag for till Sunkan å satte ihop en soffa åså med henne. Jyrade lite å gjorde inte så mkt vettigt. Har åkt vespa med Anders, hennes bor. Han körde mig till busstationen och att åka vespa är så jävla läskigt! Haha, det är ganska kul ibland men jag är en riktigt fegis som är åkrädd. Å när körde på trottoaren å nästan touchade nå tjejer som blev väldigt arga då blev jag lite nervös faktiskt! :p Å när han körde om en bil med öppna dörrar blev jag också lite skrajj.. Haha..

Och Zandra har man då inte fått tag i på hela dan! Grisunge Zandra! Antar att du har fullt upp med flytten ;)
Nu ska jag se hur det går med mina vårrullar!

Min dator har en väldigt seg mellanslagstagnent, ifall nån undrar varför en del ord hänger ihop utan mellanrum.. Typ, jag göringenting kan det bli.. Skit störande och jag orkar inte ändra det sen!



RSS 2.0